DOMOV / SINDIKAT SŽPS

SINDIKAT SŽPS

Kot članici ali članu Sindikata vzdrževalcev slovenskih železnic vam ponujamo sledeče ugodnosti (tudi na osnovi članske izkaznice, kjer uveljavljate razne popuste):

PRAVNO POMOČ

Člani brezplačno koristijo pravno pomoč v zvezi z delovnim razmerjem ter pokojninskim in invalidskim zavarovanjem.

SOCIALNO POMOČ
Ta vam v primeru daljše bolniške odsotnosti povrne del izgubljenega prihodka, kot tudi v primeru drugih socialnih težav.

UGODNO KRATKOROČNO KREDITIRANJE
Kredit lahko najamete pri našem sindikatu in Delavski hranilnici.

UGODNO  NEZGODNO ZAVAROVANJE
Članice in člani lahko zavarovanje sklenete pri zavarovalnici Maribor, kjer lahko po ugodnih pogojih in po posebno ugodni ceni v kolektivno nezgodno zavarovanje poleg sebe vključite tudi svoje družinske člane.

LETOVANJA
LETOVANJE v Termah Zreče, ki je članstvu na razpolago v apartmaju našega sindikata poleg tega pa po ugodni predprodajni ceni ponujamo članicam in članom sindikata tudi karte za kopanje in savno;

LETOVANJE v Termah 3000 v Moravskih toplicah v hišici, katera stoji v kompleksu Panonska vas. V njej je mogoče letovati skozi vso leto. Možnost bivanja do 4 osebe. Bazene lahko koristite v Termah 3000 s prostim vstopom v savne v sklopu Term 3000. Imate možnost ugodnega najema koles, igranja golfa in ostale ponudbe;

LETOVANJE v Termah Olimia v Podčetrtku v hišici, katera stoji v kompleksu Aqualuna. V njej je mogoče letovati skozi vso leto. Možnost bivanja do 5 oseb. Lahko se koristijo bazeni v Aqualuni ali izven sezone bazeni v Termaliji, z ugodnimi popusti pa so vam na voljo tudi savne v Wellness centru.

PLANINSKI IZLETI
Izlete organiziramo vsako leto za vse članice in člane (ljubitelje narave in lepot naših gora in krajev) širom po celi Sloveniji po planinah in gorah.

SMUČARSKI IZLETI
Za vse ljubitelje smučanja organiziramo v sodelovanju s Sindikatom železniškega prometa Slovenije cenovno ugodno smuko na smučiščih v Sloveniji in Avstriji.

ŠPORTNO – DRUŽABNO SREČANJE
Športno-družabno srečanje se organizira vsako leto v drugem kraju po Sloveniji za vse članice in člane sindikata. Poleg športnih iger in družabnega srečanja si tisti dan ogledamo tudi kakšno lokalno znamenitost gostujočega kraja (muzej, vinsko klet, podzemne jame …).

KOLESARSKI IZLETI IN MOTORISTIČNE VOŽNJE
Glede na to, da je med nami mnogo ljubiteljev kolesarjenja in motorjev se predvsem poleti organizirajo razni kolesarski maratoni in motoristične vožnje.

OSTALE UGODNOSTI IN PONUDBE
THERMANA LAŠKO bo poskrbela za dobro počutje naših članic in članov sindikata, ter njihovih zakonskih partnerjev s tem, da nam nudi:

20% popust za:

– bazen

– savno

– kombinacijo teh storitev

10% popust za:

– Wellness storitve

– zdravstvene storitve

– popust na nakup  penzionskih storitev

HOTEL POD ROGLO nam nudi 10% popust na vse gostinske usluge in druge storitve. Popust se koristi na osnovi članske in osebne izkaznice – VABLJENI !!! Poleg tega prejmete ob naročilu katerekoli pizze brezplačen kozarček kovaškega piva, ob naročilu kosila pa brezplačno dnevno sladico in kavico;

WELLNESS NATURA ROGLA nam nudi 20% popust na vstop v savno in 10% popust na preostale Wellness storitve;

TERME PTUJ nam nudi 30% popust na karto za celodnevno kopanje v Termalnem parku za odrasle in 10% popust na redne pakete ponudbe;

BIOTERME v Mali Nedelji priznava na redni cenik 10% popust na naslednje storitve: celodnevna karta – odrasli in upokojenci, obisk savne in kopanje, fitnes in kopanje, solariji.