DOMOV / UGODNOSTI

UGODNOSTI

Kot članici ali članu Sindikata vzdrževalcev slovenskih železnic vam ponujamo sledeče ugodnosti (na osnovi članske izkaznice, kjer uveljavljate razne popuste):

PRAVNO POMOČ

Člani brezplačno koristijo pravno pomoč v zvezi z delovnim razmerjem ter pokojninskim in invalidskim zavarovanjem.

SOCIALNO POMOČ

V primeru bolniške odsotnosti 3 ali več mesecev, se članom podeli denarna vsota po Pravilniku o dodeljevanju socialne pomoči.

UGODNO KRATKOROČNO KREDITIRANJE

Kredit lahko najamete preko Sindikata železniškega prometa Slovenije za dobo 36 mesecev v max višini  4200 EUR pri  Delavski hranilnici.

KOLEKTIVNO NEZGODNO ZAVAROVANJE

Pri zavarovalnici SAVA imamo odprto polico nezgodnega zavarovanja, preko katere se lahko zavarujejo naši člani in njihovi družinski člani.

LETOVANJA

Letovanje v Zrečah, blizu Term Zreče, katero je članstvu na razpolago v apartmaju našega sindikata poleg tega pa po ugodni predprodajni ceni ponujamo članicam in članom sindikata tudi karte za kopanje in savno;

Pri partnerskem Sindikatu železniškega prometa Slovenije lahko po istih pogojih kot njihovi člani koristimo kapacitete:

v Termah 3000 v Moravskih toplicah v hišici, katera stoji v kompleksu Panonska vas. V njej je mogoče letovati skozi vso leto. Možnost bivanja do 4 osebe. Bazene lahko koristite v Termah 3000 s prostim vstopom v savne v sklopu Term 3000. Imate možnost ugodnega najema koles, igranja golfa in ostale ponudbe;

v Termah Olimia v Podčetrtku v hišici, katera stoji v kompleksu Aqualuna. V njej je mogoče letovati skozi vso leto. Možnost bivanja do 5 oseb. Lahko se koristijo bazeni v Aqualuni ali izven sezone bazeni v Termaliji, z ugodnimi popusti pa so vam na voljo tudi savne v Wellness centru.

PLANINSKI IZLETI

Izlete organiziramo vsako leto za vse članice in člane (ljubitelje narave in lepot naših gora in krajev) širom po celi Sloveniji po planinah in gorah.

SMUČARSKI IZLETI

Za vse ljubitelje smučanja organiziramo v sodelovanju s Sindikatom železniškega prometa Slovenije enkrat letno cenovno ugodno smuko na smučiščih v Sloveniji in Avstriji.

ŠPORTNO – DRUŽABNO SREČANJE

Športno-družabno srečanje se organizira vsako leto v drugem kraju po Sloveniji za vse članice in člane sindikata. Poleg športnih iger in družabnega srečanja si tisti dan ogledamo tudi kakšno lokalno znamenitost gostujočega kraja (muzej, vinsko klet, podzemne jame …).

KOLESARSKI IZLETI

Glede na to, da je med nami mnogo ljubiteljev kolesarjenja se predvsem poleti organizirajo razni kolesarski maratoni.

OSTALE UGODNOSTI IN PONUDBE

THERMANA LAŠKO bo poskrbela za dobro počutje naših članic in članov sindikata, ter njihovih zakonskih partnerjev s tem, da nam nudi 20% popust za bazen, savno ter 10% popust na wellnes in zdravstvene storitve;

TERME PTUJ nam nudi 30% popust na karto za celodnevno kopanje v Termalnem parku za odrasle in 10% popust na redne pakete ponudbe;

TERME SNOVIK nam nudi 20% popust na vse redne karte za kopanje za člane sindikata ob predložitvi članske izkaznice, 10% popust na redne cene nastanitve za člane sindikata in njihove ožje družine (partner in otroci), ne velja za pakete in akcijske ponudbe in možnost nakupa darilnih vstopnic za kopanje in wellness ter nakupa darilnih bonov;

TERME KRKA nam nudijo popuste pri kopalnih kartah za njihove bazene;

KOZMETIKA EVANA nam nudi popuste na vse naravne kozmetične izdelke.